Draagarmen LEXUS

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm inspecteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS komen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Het assortiment bestaat uit meer dan 8000 artikelnummers.

Draagarm monteren op een auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Bekijk ook alle lexus draagarmen op RemOnderdelen.nl