100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS ES 350 277 PK
Bouwjaar 06.2012 - 06.2018

Draagarmen LEXUS ES (_V6_) 350

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw LEXUS ES (_V6_) 350

Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen. Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten. Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Speling op draagarmrubbers

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Elke LEXUS ES (_V6_) heeft een eigen VIN-nummer. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSBUICKLAMBORGHINIDODGEPLYMOUTH. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant.

Achterste draagarm inspecteren

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. Chassis-onderdelen verslijten snel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.