100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS GS 350 311 PK
Bouwjaar 03.2012 - tot heden

Draagarmen LEXUS GS (_L1_) 350

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Speling op draagarmrubbers

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS.

Draagarmen bestellen voor uw LEXUS GS (_L1_) 350

AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS GS (_L1_) komen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck.

Achterste draagarm inspecteren

Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren. Een reactiearm demonteren is erg makkelijk. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.