100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS II 250 208 PK
Bouwjaar 08.2005 - 03.2013

Draagarmen LEXUS IS II (_E2_) 250

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Speling op draagarmrubbers

Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS IS II (_E2_) 250 komen. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. In de fuseekogel zit een conisch deel.

Achterste draagarm inspecteren

De rubbers drogen dan uit. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo.

Draagarmen bestellen voor uw LEXUS IS II (_E2_)

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer. In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt..

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.