100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS SportCross 200 155PK
Bouwjaar 10-2002 - 10-2005

Draagarmen LEXUS IS SportCross (_E1_) 200

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Elke LEXUS IS SportCross (_E1_) 200 heeft een eigen VIN-nummer. Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen.

Draagarmen bestellen voor uw LEXUS IS SportCross (_E1_)

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Speling op draagarmrubbers

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, ABS en Rofren Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid.