100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LS 500 AWD 421 PK
Bouwjaar 10.2017 - tot heden

Draagarmen LEXUS LS (_F5_) 500 AWD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw LEXUS LS (_F5_) 500 AWD

Wij controleren altijd bij de LEXUS LS (_F5_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Achterste draagarm inspecteren

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

Speling op draagarmrubbers

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.