100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 300 204PK
Bouwjaar 05-2003 - 12-2008

Draagarmen LEXUS RX (_U3_) 300

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Speling op draagarmrubbers

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. De juiste wielstand is erg belangrijk.

Draagarmen bestellen voor uw LEXUS RX (_U3_) 300

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS RX (_U3_) past. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

Achterste draagarm inspecteren

Een reactiearm demonteren is erg makkelijk. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Ook voor de stuurdelen geldt dit.