Draagarmen LINCOLN

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Voorste draagarm controleren

Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LINCOLN.

De perfecte draagarm vinden voor uw auto

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt.. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De arm bevat ook fuseekogels. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Kapotte draagarm herkennen

Chassis-onderdelen verslijten snel. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDSUZUKICHRYSLERLOTUS.