Fijne paasdagen! In verband met de paasdagen zal uw bestelling verwerkt worden op dinsdag 23 april.

Draagarmen LOTUS

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen bestellen voor uw LOTUS

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt.. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid.

Achterste draagarm inspecteren

Het chassis moet aan het wiel vastzitten. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Draagarm monteren op een auto

De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.