100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS ELISE 1.8 160PK
Bouwjaar 05.2002 - heden

Draagarmen LOTUS ELISE 1.8

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmen
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber
Draagarmrubber achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw LOTUS ELISE 1.8

Wij controleren altijd bij de LOTUS ELISE dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LOTUS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGBMWSAABLOTUS.

Achterste draagarm inspecteren

Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook. Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren! De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.

Speling op draagarmrubbers

Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Gietijzer komt minder veel voor als component. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.