WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS ELISE 1.8 192PK
Bouwjaar 01-2004 - heden

Draagarmen LOTUS ELISE 1.8

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck.

Draagarmen bestellen voor uw LOTUS ELISE 1.8

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.

Speling op draagarmrubbers

De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHSUZUKIMGIVECO.