WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS EXIGE 1.8 16V 180PK
Bouwjaar 05.2000 - 07.2008

Draagarmen LOTUS EXIGE (SCC_) 1.8 16V

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Draagarmen bestellen voor uw LOTUS EXIGE (SCC_) 1.8 16V

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LOTUS EXIGE (SCC_) past. De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm. Het assortiment bestaat uit meer dan 8000 artikelnummers.

Achterste draagarm inspecteren

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LOTUS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Speling op draagarmrubbers

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERDAEWOOVAUXHALLTOYOTA. Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm.