100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS EXIGE 1.8 16V 192PK
Bouwjaar 09-2001 - 07-2008

Draagarmen LOTUS EXIGE (SCC_) 1.8 16V

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Speling op draagarmrubbers

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Een reactiearm demonteren is erg makkelijk.

Draagarmen bestellen voor uw LOTUS EXIGE (SCC_) 1.8 16V

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LOTUS EXIGE (SCC_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen.

Achterste draagarm inspecteren

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber.