Fijne paasdagen! In verband met de paasdagen zal uw bestelling verwerkt worden op dinsdag 23 april.

Draagarmen MASERATI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarm monteren op een auto

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Elke MASERATI heeft een eigen VIN-nummer. AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Achterste draagarm inspecteren

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid.