WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI QUATTROPORTE V 4.2 400PK
Bouwjaar 03-2004 - heden

Draagarmen MASERATI QUATTROPORTE V 4.2

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw MASERATI QUATTROPORTE V 4.2

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MASERATI QUATTROPORTE V, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden.

Speling op draagarmrubbers

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Achterste draagarm inspecteren

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij controleren altijd bij de MASERATI dealer of de onderdelen passen op uw auto. De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid.