WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 2 1.25 75PK
Bouwjaar 04-2003 - 06-2007

Draagarmen MAZDA 2 (DY) 1.25

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm. Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen.

Achterste draagarm inspecteren

Elke MAZDA 2 (DY) 1.25 heeft een eigen VIN-nummer. De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 2 (DY), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo