100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 2 1.4 80PK
Bouwjaar 04-2003 - 06-2007

Draagarmen MAZDA 2 (DY) 1.4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA 2 (DY) 1.4

Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Achterste draagarm inspecteren

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer. Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook.

Speling op draagarmrubbers

De arm bevat ook fuseekogels. Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien. Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. De juiste wielstand is erg belangrijk.