WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 2 1.6 100PK
Bouwjaar 04-2003 - 06-2007

Draagarmen MAZDA 2 (DY) 1.6

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Het valt aan te raden om de auto op een krik te zetten. Zo is alles goed te zien. Demonteer alle onderdelen die het zicht op de draagarm belemmeren. Zorg dat de auto stevig staat en u kunt beginnen met de moer van de fuseekogel losdraaien. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien.

Achterste draagarm inspecteren

Een andere APK-afkeur is speling op een kogel. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen.

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA 2 (DY) 1.6

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 2 (DY) komen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.