WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 II 1.5 80PK
Bouwjaar 11-1980 - 07-1985

Draagarmen MAZDA 323 II (BD) 1.5

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA 323 II (BD) 1.5

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 323 II (BD) komen. Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten. De juiste wielstand is erg belangrijk. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Achterste draagarm inspecteren

Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERSUZUKICHEVROLETLAND ROVEROPELSUBARU. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Ook voor de stuurdelen geldt dit.

Speling op draagarmrubbers

Een kapotte draagarm of fuseekogel wordt niet snel opgemerkt aangezien je snel went aan een minder stuurgedrag van de auto. Draagarmen moeten in juiste conditie verkeren. Vooral de draagarmrubbers en fuseekogels moeten spelingvrij zijn. Zo kan de auto een goede wegligging vergaren. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen.