WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 III 1.4 60PK
Bouwjaar 04-1987 - 07-1989

Draagarmen MAZDA 323 III (BF) 1.4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA 323 III (BF) 1.4

Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Speling op draagarmrubbers

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen.

Achterste draagarm inspecteren

Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium. Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.