100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 III 1.7 D 57PK
Bouwjaar 01-1987 - 05-1989

Draagarmen MAZDA 323 III (BF) 1.7 D

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA 323 III (BF) 1.7 D

Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren! U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen.

Speling op draagarmrubbers

Draagarmen monteren op een auto. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De rubbers drogen dan uit. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Achterste draagarm inspecteren

Elke MAZDA 323 III (BF) heeft een eigen VIN-nummer. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.