WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 III Station Wagon 1.3 60PK
Bouwjaar 07-1986 - 04-1990

Draagarmen MAZDA 323 III Station Wagon (BW) 1.3

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA 323 III Station Wagon (BW) 1.3

Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Speling op draagarmrubbers

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 323 III Station Wagon (BW), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd .

Achterste draagarm inspecteren

De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOLANCIASUZUKIHONDASAAB. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Het chassis moet aan het wiel vastzitten.