100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Hatchback 1.8 120PK
Bouwjaar 08.2002 - 08.2007

Draagarmen MAZDA 6 Hatchback (GG) 1.8

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA 6 Hatchback (GG) 1.8

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten. De juiste wielstand is erg belangrijk.

Speling op draagarmrubbers

Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel.

Achterste draagarm inspecteren

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Wij controleren altijd bij de MAZDA 6 Hatchback (GG) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Een kapotte draagarm of fuseekogel wordt niet snel opgemerkt aangezien je snel went aan een minder stuurgedrag van de auto. Draagarmen moeten in juiste conditie verkeren. Vooral de draagarmrubbers en fuseekogels moeten spelingvrij zijn. Zo kan de auto een goede wegligging vergaren.