100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Hatchback 2.0 141PK
Bouwjaar 08.2002 - 08.2007

Draagarmen MAZDA 6 Hatchback (GG) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA 6 Hatchback (GG) 2.0

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACSSANGYONGDODGEINFINITIRENAULT.

Speling op draagarmrubbers

Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij controleren altijd bij de MAZDA 6 Hatchback (GG) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Achterste draagarm inspecteren

Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten.