100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Hatchback 2.0 DI 136PK
Bouwjaar 08.2002 - 08.2007

Draagarmen MAZDA 6 Hatchback (GG) 2.0 DI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA 6 Hatchback (GG) 2.0 DI

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 6 Hatchback (GG), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Een andere APK-afkeur is speling op een kogel.

Speling op draagarmrubbers

Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIASAABVAUXHALLNISSANRENAULT. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer.

Achterste draagarm inspecteren

De juiste wielstand is erg belangrijk. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Draagarmen monteren op een auto.