100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Station Wagon 1.8 120PK
Bouwjaar 08.2002 - 08.2007

Draagarmen MAZDA 6 Station Wagon (GY) 1.8

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 6 Station Wagon (GY) 1.8 past. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. De arm bevat ook fuseekogels.

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA 6 Station Wagon (GY)

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium.

Speling op draagarmrubbers

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen.