100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Station Wagon 2.0 141PK
Bouwjaar 08.2002 - 08.2007

Draagarmen MAZDA 6 Station Wagon (GY) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA 6 Station Wagon (GY) 2.0

Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck. Chassis-onderdelen verslijten snel.

Speling op draagarmrubbers

Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wij controleren altijd bij de MAZDA 6 Station Wagon (GY) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Achterste draagarm inspecteren

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. APK is voor uw eigen veiligheid. Het assortiment bestaat uit meer dan 8000 artikelnummers. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.