100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Station Wagon 2.0 DI 136PK
Bouwjaar 08.2002 - 02.2005

Draagarmen MAZDA 6 Station Wagon (GY) 2.0 DI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium. De juiste wielstand is erg belangrijk. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%.

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA 6 Station Wagon (GY) 2.0 DI

De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKLINCOLNMAZDADAIHATSU. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 6 Station Wagon (GY), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Speling op draagarmrubbers

Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm. In de fuseekogel zit een conisch deel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn.