100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Station Wagon 2.0 DI 121PK
Bouwjaar 08.2002 - 08.2007

Draagarmen MAZDA 6 Station Wagon (GY) 2.0 DI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 6 Station Wagon (GY) 2.0 DI. Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme.

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA 6 Station Wagon (GY)

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook. De rubbers drogen dan uit.

Speling op draagarmrubbers

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTSEATOPELLAMBORGHINI. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past.