100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Station Wagon 2.3 166PK
Bouwjaar 01.2002 - 02.2008

Draagarmen MAZDA 6 Station Wagon (GY) 2.3

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Speling op draagarmrubbers

Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen.

Achterste draagarm inspecteren

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACJAGUARAUDIVOLVOMITSUBISHI.

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA 6 Station Wagon (GY) 2.3

Wij controleren altijd bij de MAZDA 6 Station Wagon (GY) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers.