100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 II 2.0 92PK
Bouwjaar 10-1986 - 01-1990

Draagarmen MAZDA 626 II (GC) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA 626 II (GC) 2.0

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 626 II (GC) komen. Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer.

Speling op draagarmrubbers

Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden.

Achterste draagarm inspecteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENLAND ROVERDAFCADILLACVAUXHALL. Ook voor de stuurdelen geldt dit. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant.