100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 III 1.6 82PK
Bouwjaar 06-1987 - 05-1992

Draagarmen MAZDA 626 III (GD) 1.6

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Speling op draagarmrubbers

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 626 III (GD) 1.6.

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA 626 III (GD)

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk.

Achterste draagarm inspecteren

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. Chassis-onderdelen verslijten snel.