WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 III Hatchback 1.6 82PK
Bouwjaar 06-1987 - 05-1992

Draagarmen MAZDA 626 III Hatchback (GD) 1.6

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 626 III Hatchback (GD) 1.6 past. Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig.

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA 626 III Hatchback (GD)

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. Gietijzer komt minder veel voor als component. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto.

Speling op draagarmrubbers

Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook. De rubbers drogen dan uit.