WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 V 2.0 TD 110PK
Bouwjaar 10-2000 - 10-2002

Draagarmen MAZDA 626 V (GF) 2.0 TD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETLEXUSFORDDAIHATSU. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 626 V (GF) 2.0 TD. Het assortiment bestaat uit meer dan 8000 artikelnummers.

Speling op draagarmrubbers

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 626 V (GF) komen. De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA

De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.