100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 V Station Wagon 2.0 TD 110PK
Bouwjaar 10-2000 - 10-2002

Draagarmen MAZDA 626 V Station Wagon (GW) 2.0 TD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA 626 V Station Wagon (GW) 2.0 TD

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 626 V Station Wagon (GW), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past.

Achterste draagarm inspecteren

De rubbers drogen dan uit. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%.

Speling op draagarmrubbers

Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website. De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant.