100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 1.6 75PK
Bouwjaar 02-1977 - 09-1978

Draagarmen MAZDA B-SERIE (PE) 1.6

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

Je kunt bij ons betalen via AfterPay en Creditcard De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA B-SERIE (PE) 1.6 past. Fuseekogels los monteren helpt vaak niks.

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA B-SERIE (PE)

De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Een reactiearm demonteren is erg makkelijk. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA.

Speling op draagarmrubbers

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook. Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.