100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 1.8 84PK
Bouwjaar 10.1981 - 08.1985

Draagarmen MAZDA B-SERIE (UD) 1.8

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Achterste draagarm inspecteren

Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA B-SERIE (UD) 1.8, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen. Elke MAZDA B-SERIE (UD) heeft een eigen VIN-nummer.

Speling op draagarmrubbers

Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn.

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNDAFMINISKODA. In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt.. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.