WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.0 78PK
Bouwjaar 01-1983 - 12-1984

Draagarmen MAZDA B-SERIE (UD) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA B-SERIE (UD) 2.0

Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Achterste draagarm inspecteren

Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren! U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het chassis moet aan het wiel vastzitten. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA B-SERIE (UD) komen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Speling op draagarmrubbers

Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.