WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.0 84PK
Bouwjaar 01-1985 - 12-1991

Draagarmen MAZDA B-SERIE (UF) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA B-SERIE (UF) 2.0. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd.

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA B-SERIE (UF)

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant.

Speling op draagarmrubbers

Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm.