WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.0 88PK
Bouwjaar 01.1985 - 03.1996

Draagarmen MAZDA B-SERIE (UF) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Achterste draagarm inspecteren

Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm. Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer. Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden.

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA B-SERIE (UF) 2.0

Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANCITROENSUBARUMAZDASMARTHYUNDAI.

Speling op draagarmrubbers

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA B-SERIE (UF), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.