WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.2 92PK
Bouwjaar 08-1991 - 12-1996

Draagarmen MAZDA B-SERIE (UF) 2.2

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

In de fuseekogel zit een conisch deel. De juiste wielstand is erg belangrijk. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen.

Speling op draagarmrubbers

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het assortiment bestaat uit meer dan 8000 artikelnummers.

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA B-SERIE (UF) 2.2

Elke MAZDA B-SERIE (UF) heeft een eigen VIN-nummer. Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVMINIMAZDAMASERATIMERCEDES-BENZ. Een andere APK-afkeur is speling op een kogel. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto.