100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.2 D 64PK
Bouwjaar 01.1985 - 03.1996

Draagarmen MAZDA B-SERIE (UF) 2.2 D

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Speling op draagarmrubbers

Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA B-SERIE (UF) 2.2 D past. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA B-SERIE (UF)

Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. In de fuseekogel zit een conisch deel. Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. Een reactiearm demonteren is erg makkelijk. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Achterste draagarm inspecteren

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.