WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.6 4WD 99PK
Bouwjaar 01-1987 - 10-1990

Draagarmen MAZDA B-SERIE (UF) 2.6 4WD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA B-SERIE (UF) 2.6 4WD past. Elke MAZDA B-SERIE (UF) heeft een eigen VIN-nummer. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Speling op draagarmrubbers

Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDADAIHATSUCADILLACMASERATISKODA. Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA

Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.