WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.2 4WD 82PK
Bouwjaar 02.1999 - 11.2006

Draagarmen MAZDA B-SERIE (UN) 2.2 4WD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA B-SERIE (UN) 2.2 4WD

De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers. Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. Het chassis moet aan het wiel vastzitten.

Speling op draagarmrubbers

Het assortiment bestaat uit meer dan 8000 artikelnummers. Elke MAZDA B-SERIE (UN) heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIBUICKSUZUKIMAZDALOTUSINFINITI. Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Achterste draagarm inspecteren

In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt.. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper.