WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.5 D 84PK
Bouwjaar 12-2002 - 11-2006

Draagarmen MAZDA B-SERIE (UN) 2.5 D

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA B-SERIE (UN) 2.5 D

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij controleren altijd bij de MAZDA B-SERIE (UN) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden.

Achterste draagarm inspecteren

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTVOLVOIVECOALFA ROMEO. AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen. In de fuseekogel zit een conisch deel.

Speling op draagarmrubbers

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig.