100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.5 D 4WD 84PK
Bouwjaar 12-2002 - 11-2006

Draagarmen MAZDA B-SERIE (UN) 2.5 D 4WD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Speling op draagarmrubbers

De arm bevat ook fuseekogels. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA B-SERIE (UN) 2.5 D 4WD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Brembo, Bosch, Rofren en TRW Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA B-SERIE (UN)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past. Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

Achterste draagarm inspecteren

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKNISSANDAEWOOINFINITI.