100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA MPV II 2.3 141PK
Bouwjaar 07.2002 - 02.2006

Draagarmen MAZDA MPV II (LW) 2.3

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Het chassis moet aan het wiel vastzitten. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Wij controleren altijd bij de MAZDA MPV II (LW) 2.3 dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Achterste draagarm inspecteren

Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd.

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA MPV II (LW)

Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIPORSCHEHONDABMWLDV. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.