100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA MPV II 3.0 i V6 200PK
Bouwjaar 01-2002 - 12-2006

Draagarmen MAZDA MPV II (LW) 3.0 i V6

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA MPV II (LW) 3.0 i V6 past. Een andere APK-afkeur is speling op een kogel. AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Speling op draagarmrubbers

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA MPV II (LW)

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%.