100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA RX-5 1.1 125PK
Bouwjaar 06.1975 - 12.1981

Draagarmen MAZDA RX-5 1.1

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Achterste draagarm inspecteren

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. In de fuseekogel zit een conisch deel. Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Speling op draagarmrubbers

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA RX-5 1.1

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA RX-5. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.