WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA RX-8 1.3 231PK
Bouwjaar 10-2003 - 06-2012

Draagarmen MAZDA RX-8 (SE, FE) 1.3

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Speling op draagarmrubbers

Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De juiste wielstand is erg belangrijk.

Achterste draagarm inspecteren

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Elke MAZDA RX-8 (SE, FE) 1.3 heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA RX-8 (SE, FE)

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.